lørdag den 20. oktober 2012

Kusinesjov, sund mad og masser af træning

Hej med dig!!

Så er jeg tilbage efter en dejlig efterårsferie, som er slut lige om lidt. Jeg har brugt tiden sammen med min kusine Gitte som kom på besøg i 4 dage! Vi hyggede os bare så meget!!
Tiden fik vi til at gå med træning, cafebesøg og restaurantbesøg. Vi var på Cafe Stiften onsdag morgen og Mackies onsdag aften, sammen med Simon, hvor vi fik pizza!! Til jer der bare tænker, pizza - ja ja, så skal man ikke kun tage på Mackies på grund af deres pizza, men også på grund af udsmykningen og stemningen derinde! Der er simpelthen så hyggeligt!



Vi har danset en masse masse zumba, tirsdag aften havde jeg zumbatoning, onsdag var vi nede og svømme om morgenen, for jeg skal jo til at trænes op til optagelsesprøve på idræt, og om eftermiddagen var der zumba in the curquit. Torsdag havde vi to hold i streg, hvor vi festede med almindelig zumba, og zumba in the curquit. Og så var der rigtig lækker kylling og kartofler da vi kom hjem!!

Fredag morgen blev vi enige om, at vi gad egentlig ikke træne? - kender du det?
Så vi stod op og gik ned og handlede ind i Netto, som nu har åbent fra 8-22 HVER DAG??

Og så fremtryllede vi nogle sunde pandekager, og den opskrift vil jeg gerne dele med jer! De mætter rigtig meget og er et rigtig godt alternativ hvis man ikke vil have sukkerpandekager - men gerne vil hygge lørdag morgen. Du kan helt selv vælge topping, vi brugte skyr, blåbær, minimum marmelade og Simon klaskede en helt masse sukker på!

Opskriften har jeg fundet på bloggen: Valdemarsro - se hendes side hvis du har lyst!
Jeg har lavet nogle små ændringer i opskriften.


Banan- og havregrynspandekager


  3 modne bananer
 4 æg
  1,5 dl havregryn
 1,5 dl mel (kan sagtens være spelt)
1,5 tsk vanillesukker
 1 tsk salt
smør til stegning

Sådan så de ud, og de smager faktisk rigtig lækkert!
Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, mel, salt og vanillesukker. Varm panden op og kom en klat smør på. Kom pandekagedejen på med en spiseske, i små klatter og vend dem når de er stegt på den ene side. Husk at det altid er en god ide at tænde ovnen på 50 grader, og lægge dem derinde på en tallerken indtil alle er færdige. Server varme med topping.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar