Der er så mange søde mennesker, og vores årgang har sørme sat rekord med hele 10 drenge, nøøøj vi er dygtige!
Det er super super spændende, og vi kører lige nu et introforløb til studiet med temaet alkohol. Det er lige mig! Jeg håber du har det rigtig godt og lever et glad, sundt liv fyldt med gode grin og lækker mad!
Jeg har en opskrift til dig idag på Pulled-pork burgere med coleslaw!
Det skal siges at når vi har lavet pulled-pork har vi altså købt den forbagte fra Lidl, som KLART kan anbefales hvis du ikke kan overskue at have dit kød i ovnen i 8 timer :-) !
Burgerbollerne lavede jeg ud fra en opskrift fra bogen "Super sund fastfood" og de er så lette at lave!
1½ dl lunkent vand
1 pakke gær
40 gr. yoghurt med en lav fedtprocent
2 tsk salt
ca. 250 gr. god fuldkornsmel (jeg brugte spelt)
Kom gæren og den lunkne vand i en skål og rør det sammen. Tilsæt yoghurt og salt, og tilsæt derefter mel mens du rører rundt. Konsistensen skal gerne ramme en meget fast grød, men kom gerne lidt mere mel i hvis du synes den er svær at arbejde med. Derefter stiller du din dej til hævning et par timer et lunt sted.
Jeg rullede dem ud med en kagerulle for at få dem så flade som muligt! Derefter skal de i ovnen i ca. 15 min ved 220 grader!
Dertil skal du have coleslaw!
I den er der følgende:
1 æble
½ Spidskål
Gulerødder
ca. 2 spsk. Let mayonnaise
Græsk yoghurt (low fat)
Citron saft
flydende sødemiddel
Salt og pebber
Riv æblet, gulerødderne og spidskålen til en størrelse du selv synes er god! Jeg kan godt lide når stykkerne er lidt kraftige i det. Rør yoghurten sammen med citronen, den lette mayonnaise, sødemidlet og salt og pebber, og smag til, så den ikke er hverken for sur eller sød. Din dressing kan være større eller mindre, tag yoghurt så du selv synes der er dressing nok!
Bland grønsagerne i, gerne nogle timer før så det kan stå og trække! og voila! Velbekomme :)
ps. når du først har fået det en gang er du forevigt en pulled-pork-burger-gris!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar